RJF po svetu - partner znotraj globalne zveze AICA

Globalni doseg in lokalno znanje

Več kot 40 lastniško vodenih svetovalnih podjetij pri združitvah in prevzemih je v 40 državah povezanih v Alliance of International Corporate Advisors (AICA). Kot del tega ekskluzivnega globalnega zavezništva lahko RJF svojim strankam nudi svetovalne storitve pri združitvah in prevzemih, ki vključujejo mednarodne lokalne partnerje. AICA ne omogoča le dobrega dostopa do prevzemnikov ali ciljnih podjetij v svetovnem merilu, ampak tudi lokalno znanje tako strokovne kot kulturne narave, kar koristi vsaki posamezni stranki pri skoraj vseh transakcijah.

Prednosti AICE

Naši lokalni strokovnjaki

Zahvaljujoč mednarodnim M&A partnerjem ima RJF takojšen dostop do podjetij na lokalnih trgih in pozna njihove prakse. In kar je najpomembneje, ker imamo lastne strokovnjake v 40 državah, se lahko med transakcijo M&A kadar koli obrnemo na njihove nasvete, priporočila in kontakte.

Uporaba regionalnega znanja in izkušenj​

Transakcija M&A poteka drugače v vsaki državi. Z našimi partnerji AICA se ne moremo le ciljno odzvati na te izzive, ampak tudi povečati možnosti za uspeh potencialne M&A transakcije z mednarodnim kupcem ali ciljnim podjetjem.

Kulturno razumevanje​

Pogosto je ključnega pomena dobro jezikovno in kulturno razumevanje partnerjev, ki se srečajo za transakcijo M&A na mednarodni ravni. S podporo naših partnerjev AICA naše stranke kot kupce ali prodajalce intenzivno pripravljamo na zahteve posamezne države.

 

 

Več informacij:
www.aicanetwork.com