O nas

Smo vodilno slovensko podjetje na področju prodaj in nakupov podjetij (M&A) v segmentu malih in srednjih podjetij

RJF sestavlja RJF, poslovne finance d.o.o. in RJ finance, finančne storitve, d.o.o., je neodvisno svetovalno podjetje, ki je specializirano za združitve in prevzeme (M&A) ter korporativne finance za mala in srednje velika podjetja.

Zgodba RJF se je začela v 2008 z ustanovitvijo RJ Finance, Roman Jeras, s.p., in nadaljevala s prenosom aktivnosti na RJ Finance, finančne storitve, d.o.o. v letu 2010. V letu 2023 je bilo ustanovljeno tudi RJF, poslovne finance, d.o.o. V tem času smo pridobili več kot 80 referenc na področju investicij: prodaj ali nakupov lastniških deležev (manjšinskih, večinskih ali 100%). Smo vodilno podjetje na področju M&A svetovanja v segmentu MSP v Sloveniji. Ekipa RJF v povprečju zaključi 4 transakcije na leto v vrednosti od 1.000.000 EUR do 25.000.000 EUR.

Za zagotovitev najboljših storitev za naše stranke smo tudi člani globalnega združenja AICA, kjer je vključenih 41 M&A svetovalnih podjetij po vsem svetu. Strankam nudimo prilagojene rešitve najvišje kakovosti. Naša poslovna filozofija temelji na podjetništvu, osredotočenosti na stranke, ustvarjalnosti in kakovosti.

V letu 2023 smo zaupanja vreden svetovalec več kot 15 SME podjetjem v zasebni lasti bodisi na nakupni bodisi na prodajni strani. Z leti smo zgradili dolgoročne odnose s podjetji, podjetniki in investitorji tako doma kot v Evropi. Z odlično pokritostjo M&A trga RJF prinaša sposobnost prepoznavanja priložnosti v Sloveniji in širši regiji. Naš cilj je da ostanemo lokalni, hkrati pa želimo podpirati strategijo in razvoj naših strank v svetovnem merilu.

Naša ekipa

Strokovnjaki za M&A, predani uspehu strank

Ekipo podjetja RJF predstavljamo strokovnjaki na različnih finančnih področjih, ki nas pri delu vodijo profesionalnost, zavzetost ter želja po doseganju ciljev. Z več letnimi izkušnjami dosegamo visok nivo znanja in kompetenc na različnih finančnih področjih.

Smo homogena ekipa, ki vas pravilno in učinkovito vodi skozi celoten proces lastniškega prestrukturiranja - od načrtovanja do končne transakcije.