Naše prednosti

  • Smo svetovalno podjetje specializirano za M&A (prodaje in nakupe podjetij), osredotočeno na stranke. Stvari vidimo z vidika stranke.
  • Pri delu nas vodijo predanost, profesionalnost in želja po zaključitvi posla.
  • Z več letnimi izkušnjami dosegamo visok nivo znanja in kompetenc na različnih področjih.
  • Strankam uspešno svetujemo in jih uspešno vodimo skozi celoten proces storitev, ki jih ponujamo. Naša konkurenčna prednost kombinacija poznavanja lokalnega okolja in najboljše mednarodne prakse – preko M&A združenja AICA.
  • Prizadevamo si za strokovne in kakovostne storitve.
  • Vključujemo se v številne mednarodne projekte in uspešno sodelujemo z domačimi kot tujimi finančnimi in strateškimi investitorji.
  • Odlikujejo nas hitra odzivnost, podjetniška miselnost in individualni pristop k rešitvam.

Povečujemo vrednost podjetij

Osredotočamo se na povečevanje vrednosti za lastnike in dolgoročni uspeh podjetij, kar je tudi naš največji izziv, običajno našim strankam pridobimo nezavezujoče / zavezujoče ponudbe ki so nad tržnimi vrednostmi.

Globalni partner AICA

Sodelujemo z mednarodnimi partnerji iz AICA mreže, ki nam pomagajo pri iskanju najboljših investitorjev in maksimizaciji prodajne/nakupne cene za naše stranke.

Znanje & profesionalnost

Naša osnovna dejavnost je M&A svetovanje, imamo široko znanje in reference v vseh industrijah. Pokrivamo tako področja prodaj 100% lastniških deležev, večinskih in manjšinskih lastniških deležev ter nakupnih mandatov.

M&A "One-stop-shop"

Smo M&A "One-stop-shop", ki vključujejo poleg iskanja investitorjev, tudi organizacijo in pripravo potrebne dokumentacije, v primeru želje stranke pa tudi organizacijo pravnega, pravnega in davčnega in revizijskega dela ter drugih podpornih storitev M&A postopka.