Novice

RJF praznuje 15 let
21. december 2023

RJF praznuje 15 let

Naša zgodba se je začela konec leta 2008, ko je bilo ustanovljeno podjetje RJ Finance. Uradni datum ustanovitve v registru je bil 1.1.2009. V teh uspešnih 15 letih smo dosegli več kot 100 M&A referenc z investitorji v slovenska in hrvaška podjetja iz vse Evrope.

London CALLING
London, 8. november 2023

London CALLING

RJF na EMEA AICA konferenci v Londonu

November smo začeli v odlični družbi naših partnerjev iz mednarodne mreže M&A svetovalcev (AICA) Alliance of International Corporate Advisors. Naše podjetje se je skupaj z drugimi AICA člani srečalo v Londonu na letni konferenci EMEA, kjer se je na dvodnevni konferenci v ...
Uspešen zaključek HVAC projekta I-Vent (Lunos Slovenia)
29. junij 2023

Uspešen zaključek HVAC projekta I-Vent (Lunos Slovenia)

Ponosni smo, da smo uspešno zaključili naš največji letošnji projekt. Gre za projekt v HVAC industriji “I-Vent (Lunos Slovenia)”. Podjetje I-Vent, vodilni razvijalec hišnih prezračevalnih sistemov, s 100% lastništvom prevzema britanska družba Volution Group. I-Vent bo še naprej ...
RJF na globalnem srečanju AICA v Dublinu
Dublin, 11. maj 2023

RJF na globalnem srečanju AICA v Dublinu

Veseli smo, da lahko delimo utrinek iz uspešnega globalnega srečanja AICA 2023, ki je potekalo v Dublinu med 4. in 6. majem 2023. Mednarodne konference se je udeležil tudi naš partner Roman Jeras.

RJF uspešno zaključil prvi M&A projekt v slovenski jedrski industriji
Ljubljana, 31. januar 2023

RJF uspešno zaključil prvi M&A projekt v slovenski jedrski industriji

Z veseljem sporočamo, da smo v podjetju RJF svetovali pri prodaji večinskemu delničarju slovenskega podjetja Numip d.o.o. francoski skupini Apave. Projekt je bil zaključen decembra 2022. Z novim strateškim partnerjem bo Numip pridobil novo komplementarno znanje, skupne sinergije in ambicije pa bodo Numipu omogočile pospešen razvoj pri strankah in preboj na nove Evropske trge.

RJF zaključil transakcijo v ITK sektorju
Maribor, 30. december 2022

RJF zaključil transakcijo v ITK sektorju

Družba RJF (RJ Finance) je za podjetje Nomnio d.o.o. uspešno našla novega strateškega lastnika in zaključila manjšinsko M&A transakcijo v slovenskem ITK prostoru. Z 30. decembrom je kupec, nemška družba Viessmann Group, uradno postala 11 odstotni lastnik družbe Nomnio.

Obema družbama čestitamo ob uspešni prodaji/nakupu podjetja in želimo veliko uspeha na novi poti! V RJF pa smo veseli, da smo za lastnike podjetje Nomnio našli pravega strateškega vlagatelja.