London, 8. november 2023

London CALLING

RJF na EMEA AICA konferenci v Londonu

November smo začeli v odlični družbi naših partnerjev iz mednarodne mreže M&A svetovalcev (AICA) Alliance of International Corporate Advisors.

Naše podjetje se je skupaj z drugimi AICA člani srečalo v Londonu na letni konferenci EMEA, kjer se je na dvodnevni konferenci v prestolnici zbralo več kot 60 strokovnjakov s področja korporativnih financ iz mednarodne M&A mreže.

Dnevni red je vključeval razprave o trenutnih in prihajajočih čezmejnih M&A priložnostih, strukturah financiranja, naložbene trende v evropskem sektorju, vpogled poslovanje in trende skladov zasebnega kapitala kot so npr. Ethos Partners, Serafin group, Halma Plc, etc.

Udeleženci londonskega srečanja, vključno s predstavniki našega podjetja: Roman Jeras, Ajda Novak in Anja Glavač so imeli priložnost razpravljati o trenutnih trendih in priložnostih na trgih M&A in PE. Tradicionalno je bil to tudi čas za mreženje in izmenjavo najboljših izkušenj in informacij o projektih partnerskih podjetij iz Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike.

London CALLING
London CALLING
London CALLING
London CALLING